Ismét vihar rázta meg Pancsiföldet

2016/01/06. - írta: Dévai Laci

Idén először sújtott le nagyobb erejű vihar Pancsiföldön. A Pancsik fejvesztve próbálták menteni a menthetőt és ennek köszönhetően sikerült nagyobb károk nélkül átvészelni a katasztrófát. 

Sokan értetlenül állnak a Pancsik előtt, akik lassan már fél éve élnek Pancsiföldön, de még mindig nem tudták tökéletesen kitapasztalni a helyi időjárás viszontagságait. Emiatt többször olyan viharokba, tornádókba szaladnak bele, amelyek egyébként könnyen elkerülhetők volnának.

De miért építik mindig újra a lerombolt házakat, miért tisztítják meg minduntalan a gallyaktól és a törmeléktől járhatatlanná váló utcákat? Azt mondják azért, mert ők csak itt lehetnek Pancsik, a világon csak itt tudnak élni. A vihar elülte után pedig mindig mosolyognak, mert örülnek, hogy megtalálták ezt a helyet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breakingpancsi.blog.hu/api/trackback/id/tr418244720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása