11. 05.

2015/11/05. - írta: Dévai Laci

Verekedés a Vörösmarty H&M-ben!

 Új kollekció érkezett a köcsög H&M-be. Sokan már hajnali 4-kor sorba álltak, ám az igazi durvulás a reggeli nyitáskor indult meg, ekkor ugyanis a sor felbomlott, valóságos tömegek tódultak be az üzletbe. A helyszínen szolgálatot teljesítő biztonsági őrök nem minden esetben tudták kezelni a helyzetet, a stíler blog beszámolója szerint

törtek a plexik és egy kis vér is folyt.

A helyszínen tartózkodó bloggerek szerint ha van földi pokol, akkor az valami ilyesmi lehet. A kedélyek egyébként az üzletben sem csillapodtak, akik nem találták a polcokon a keresett ruhadarabokat, azok gond nélkül kitépték a sorban állók kezéből a felsőket. VIDEÓ

Mégsem kell majd ügynökökkel dolgoznia az újságíróknak

 Legalábbis úgy néz ki, hogy a kormány eláll ettől az ötletétől. A napokban az Indexen jelent meg, hogy a Nemzet Biztonság embereket ültetne nemcsak a kormányhoz közelálló intézményekbe, hanem a tartalomgyártókhoz, így az újságokhoz, tévékhez, rádiókhoz is. A kormány a módosító javaslat nyilvánosságra kerülése után nem visszakozott, ám most mégis úgy néz ki elállnak az újkori besúgórendszer ötlettől.

Vas Imre, fideszes képviselő módosító javaslatot nyújtott be a parlamentnek, amiben kezdeményezte, hogy a szövegből töröljék "a külön jogszabályban meghatározott infrastruktúra , alkalmazás- és tartalomszolgáltatók" meghatározást. Az indoklás szerint erre azért volna szükség, mert "a szolgáltatók meghatározása nem elég pontos".

Ez csak egy aranyos kuty neked :$


Katy Parry a legjobban fizetett női popsztár

A Forbes friss "Top Earning Women in Music 2015" listáját az a Katy Perry vezeti, aki tavaly még csak az ötödik helyen állt ugyanebben a rangsorban, ám a tavaly összekuporgatott 135 millió dollárjának köszönhetően az élre tört, megelőzve a nemezisét, Taylor Swiftet, aki mindössze 80 milliót hozott össze az előző évben. Perry azt nyilatkozta a Forbes-nak, hogy büszke magára, mint főnökre, hogy ilyen eredményesen tudja vezetni a saját brandjét. 

A lista harmadik helyezettje Mac Fleetwood lett, őt Lady Gaga követi, az ötödik pedig a tavalyi első, Beyoncé lett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breakingpancsi.blog.hu/api/trackback/id/tr788053262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása